Hvordan endrer jeg E-post på min Schibsted-konto?

Logg inn på FINN.no på vanlig måte, klikk på Min FINN  velg "Min konto" og klikk på pennen ved siden av e-post adressen. Dette må gjøres i nettleser, ikke i appen.

 

Skal du endre e-postadressen din, uten at du har andre e-postadresser registrert, kan du legge inn e-postadressen du ønsker å bruke fremover - legg til e-post

Etter at du har lagt til den nye e-postadressen sender vi deg en e-post med en lenke du må klikke på for å bekrefte at du er eier av e-postadressen. Har du ikke tilgang til e-postinnboksen til den "gamle" e-posten din må du vente 72 timer før du kan sette den som primær. Når du skal sette e-postadressen som primær, må du igjen klikke deg inn på "Behandle e-postadresse", og trykke på "Bruk" ved siden av e-postadressen du ønsker å benytte som primær e-postadresse. Deretter får du tilgang til å slette den gamle.

Har du flere e-postadresser registrert, og ønsker å endre hvilken som skal brukes som primær e-postadresse?  Klikk på "Bruk" ved siden av e-postadressen du ønsker å benytte som primær e-postadresse.

 


Var denne artikkelen nyttig?
99 av 299 syntes dette var nyttig

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss her.