Hvor kan jeg sende spørsmål om faktura?

Hvis du har spørsmål kan du ringe sende en e-post til nmp.payments@schibsted.com for Spørsmål om Fakturakopi og kontoutdrag.

For spørsmål om Inn- og utbetalinger: nmp.collections@schibsted.com

De svarer også på spm om:

• Betaling og frister på faktura
  • Spørsmål vedrørende inkasso
  • Faktura på e-post

Hvis det gjelder kontrakten/avtalen, innholdet i fakturaen eller feil adresse på faktura må du henvende deg til kundekontakten din.

Hvis du ikke husker hvem det er, står det inne på din bedriftskonto eller i e-posten du fikk da du inngikk bedriftsavtalen hos oss.