I slutten av april lanserer FINN en utvidet og forbedret versjon av utleietjenesten vår for feriehjem og hytter.
Du kan lese mer om den nye tjenesten her.

Slik fungerer lavpriskalenderen på fly

1) Gjør et søk på https://www.finn.no/reise/flybilletter/

 

2) Dersom flere andre også har søkt på det samme som deg nylig, vil du se lavpriskalenderen under datoene du har søkt på. Dersom du søker på datoer langt fram i tid eller en destinasjon som er litt uvanlig er det ikke sikkert at andre har søkt på denne før deg nylig, du vil da ikke få opp lavpriskalenderen.

 

3) Lavpriskalenderen presenteres i form av en matrise der du kan se priser for ulike kombinasjoner av ut- og hjemreise. Hjemreisedatoer vises loddrett på høyre side av matrisen. Prisene som vises i kalenderen er for den billigste flyreisen på tvers av tilbydere den aktuelle datokombinasjonen. Feltene med de billigste prisene er markert i grønt – den billigste kombinasjonen i en mørkere grønnfarge. 

Dersom du trykker på "sjekk pris" gjør vi et nytt søk på disse datoene. Dette er fordi vi ikke har noen ferske søk på disse datoene.

 

Hvorfor kan dere ikke splitte opp utreise og hjemreise?

Ettersom vi henter inn og sammenligner priser fra flere leverandører, så kan vi ikke splitte opp utreise og hjemreise, slik som enkelte flyselskaper gjør i sine lavpriskalendere, ettersom ikke alle tilbud kan kombineres og bestilles samlet.

 


Var denne artikkelen nyttig?
11 av 20 syntes dette var nyttig

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss her.