Gi andre tilgang

Forskjellige brukere har ulikt behov for innsyn i søknadsdata og vi har derfor tre tilgangsnivåer:

1. Tilgang til bedriftskontoen på finn.no og alle rekrutteringsprosessene i Søkerhåndtering

2. Tilgang til en rekrutteringsprosess i Søkerhåndtering

3. Tilgang til en (eller flere) kandidater i Søkerhåndtering

 

For å kunne dele tilgang med andre, må du selv ha tilgang til bedriftens konto på FINN. En kollega som har tilgang til bedriftskontoen kan legge til nye brukere. Trenger du hjelp, kontakt din kundekontakt på FINN eller vårt kundesenter.

 

Den enkleste måten å dele tilgang til en rekrutteringsprosess i Søkerhåndtering, er å trykke på knappen “Del”, som du finner rett til høyre for stillingstittelen.

Hvis du bare vil dele en spesifikk kandidat, går du inn på denne og trykker på “Flere handlinger” og deretter “Del kandidat”

Ønsker du å dele flere kandidater med en kollega, kan du gjøre det ved å trykke på knappen “Marker kandidater”, du velger de aktuelle kandidatene og trykker på “Del kandidater”.

Merk at alle som skal inn i Søkerhåndtering må ha (eller opprette) en Schibsted-konto og aktivere totrinnsautentisering, les mer her.

Hold oversikt over tilganger i Søkerhåndtering ved å navigere til “Tilganger” i menylinjen på venstre side. Her kan du se hvem som har tilgang til hvilke rekrutteringsprosesser eller kandidater, i tillegg til å invitere flere kollegaer eller slette tilganger.

mceclip0.png

Var denne artikkelen nyttig?
0 av 0 syntes dette var nyttig

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss her.