Opprett og bruk e-postmaler og signaturer

Du finner malene og signaturene under e-postinnstillinger, ved å klikke deg inn på lenken i toppen på e-postsiden. 



E-postmaler
E-postmaler kan opprettes av alle som har full tilgang til Søkerhåndtering og vil være tilgjengelig for bruk av alle i bedriften, på tvers av stillingsannonser.

Du kan lage egne maler ved å klikke på knappen Legg til i seksjonen for e-postmaler. Du vil da få opp et vindu hvor du legger inn tittel på malen (denne vises i listen over tilgjengelige maler, i tillegg til at den vises for mottagere som emnefelt for e-posten), og innholdet. 


Når du har skrevet teksten dere ønsker å lagre en en mal, klikker du lagre, og du vil nå se malen i listen over E-postmaler på siden for e-postinnstillinger. 

For å benytte deg av en mal, velger du den enkelt fra nedtrekkslisten når du oppretter ny e-post. Den vil automatisk fylle inn emne- og innholdsfeltene, og kan justeres og tilpasses etter behov og ønske derfra. Ønsker du å lagre endringene eller opprette en ny mal kan du også gjøre det herfra ved å klikke på checkboksen for "Ønsker du å lagre denne teksten som en mal?" når du er ferdig med å skrive. 





E-post signaturer
Signaturer kan opprettes og brukes av alle som har full tilgang til Søkerhåndtering. Signaturene er personlige og knyttet til en enkelt bruker.

Du kan lage egne signaturer ved å klikke på knappen Legg til i seksjonen for signaturer. Du vil da få opp et vindu hvor du legger inn tittel på signaturen (denne vises i listen over tilgjengelige maler), og innholdet. 

 

For å benytte deg av en signatur, velger du den enkelt fra nedtrekkslisten når du oppretter ny e-post. Du kan justere og tilpasse den etter behov før du sender e-posten.


Var denne artikkelen nyttig?
2 av 2 syntes dette var nyttig

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss her.