Tilpass med fargekoder

Gjøre det enda lettere å tilpasse Søkerhåndtering til ditt behov! 

Tagger kan legges til per kandidat, og vil vises både i oversiktsbildet, og inne på kandidaten:

Når du først har laget en tag/etikett, kan den gjenbrukes eller endres på ved behov. Det er mulig å ha opptil fem unike tags/etiketter på en kandidat. 

Vi ser at disse ofte blir brukt for å tilpasse oversikten over kandidatene når det er behov for mer enn evalueringen (ja, nei, kanskje). Du kan for eksempel skille mellom type intervju (1., 2. eller 3. gangsintervju,  hvem som har ansvar for oppfølging eller ved å fremheve viktige egenskaper.

For å legge til ny etikett, klikker du deg inn på en kandidat og finner knappen Endre og legg til etiketter under kontaktinformasjonen til kandidaten. Her kan du se eksisterende, slå de av og på ved å klikke på de, eller endre ved å klikke på blyantikonet. Du kan endre tekst og farge, og alle som har etiketten vil også få endringen. 

Etiketter kan legges til av alle brukere med tilgang til alle eller en spesifikk stillingsannonse. Brukere som kun har fått delt tilgang til å se en kandidat kan kun se etikettene.

Det også mulig å slette etiketter. En etikett som blir slettet fjernes fra alle kandidater med den aktuelle etiketten.

Merk at etiketter kan benyttes på tvers av alle stillingsannonsene til selskapet, så dersom du sletter en etikett vil den fjernes fra alle kandidater med samme etikett, også i andre rekrutteringsprosesser. 


Var denne artikkelen nyttig?
1 av 1 syntes dette var nyttig

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss her.