Last ned søkerlisten i excel format

Har dere behov for å laste ned en liste over søkerne på en av deres stillingsannonser kan dette gjøres ved å gå til Alle stillingsannonser i menyen til venstre. På hvert annonsekort finner du tre prikker for Flere valg og alternativet til å Laste ned søkerlisten til excel vises. Sett begrunnelse for at du laster ønsker listen lastet ned i excel format.

Husk å behandle dataen i henhold til GDPR.

Screenshot 2024-01-10 at 15.25.09.png

Velg begrunnelse for nedlastingen og trykk Last ned til excel.

Screenshot 2024-01-10 at 15.25.42.png