Feriehjem og hytter i utlandet

FINN Feriehjem og hytter tilbyr to ulike tjenester avhengig av hvor utleieobjektet er.

 

Har du utleieobjekt i Norge:

For utleieobjekter i Norge vil vi tilby en fullverdig, enkel og trygg tjeneste med sikker betaling og forsikring
Les mer her.

Har du utleieobjekt i utlandet:

For utleieobjekter i utlandet har vi lovet mer enn vi klarer å innfri, og ikke alle deler av tjenesten som tilbys i Norge vil bli tilgjengelig for leieobjekter utenfor Norge. Det betyr at vi går tilbake til å være den markedsplassen dere er kjent med fra før. Dette gir oss muligheten til å åpne igjen for annonsering av utleieobjekt i ALLE land, ikke bare i EU.

Finn Feriehjem og hytter i utlandet er en markedsplass  for deg som ønsker å betale for å legge ut en annonse for et utleieobjekt i utlandet. Annonsen publiseres på FINN, og vil ligge søkbar i hele annonseperioden. Du vil motta forespørsler fra potensielle leietakere, og inngå avtale om leieforholdet direkte med leietaker. Det er lite endringer i denne tjenesten, og har du brukt FINN Feriehjem og hytter før, vil du kjenne deg godt igjen. 

 

 

Pris

  • Det koster 3750 kr å publisere en annonse på Finn Feriehjem og hytter, for utleieobjekt i alle andre land enn Norge. Ønsker du å leie ut i Norge, les mer her.
  • Annonsen vil ligge aktiv på markedsplassen i 365 dager. 
  • Det vil ikke tilkomme noen ekstra gebyrer for leietaker. 
  • Denne tjenesten tilbyr deg som utleier å annonsere ditt utleieobjekt i utlandet til potensielle leietakere som bruker FINN Feriehjem og hytter. Vi tilrettelegger for sikker kommunikasjon mellom partene gjennom vår meldingstjeneste. 

 

Hva må jeg selv huske på?

  • Alle inntekter fra utleie av feriehjem og hytter skal rapporteres inn til norske skattemyndigheter. For utleieobjekter i Norge, gjør FINN denne jobben for deg automatisk, men for alle objekter utenfor Norge, er dette noe du må ta ansvar for selv.
  • Denne tjenesten tilbyr ingen inkludert forsikring for utleieforholdet, og vi anbefaler deg som utleier å sjekke at du har de forsikringene du trenger.
  • Du som utleier er selv ansvarlig for å holde seg oppdatert om de enkelte lands lover og retningslinjer som regulerer utleie, da disse lovene kan variere fra land til land. FINN er ikke ansvarlig for brudd på slike lover eller retningslinjer.

Var denne artikkelen nyttig?
44 av 54 syntes dette var nyttig

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss her.