Hvorfor er statistikken på annonsen nyttig?

Vil du se hvor mange som har sett annonsen din? Hvor mange som har fått den tilsendt på e-post? Eller om den ekstra visningen du kjøpte ga en effekt?

Logg inn på FINN, klikk på Mine annonser og klikk på en av annonsene dine.

Her finner du statistikk som kan gi deg nyttig informasjon. Den vil vise deg om annonsen er interessant for mange eller ikke. Du kan se om eventuelle endringer du gjør har en positiv effekt på annonseringen. 

 

mceclip0.png

Hvor interessert er folk i din annonse?

Hvis du kikker på felte om antall personer som har klikket på annonsen kan du se hvor mange som har sett på annonsen flere ganger. Antall personer som har annonsen lagret som favoritt vises øverst, sammen med antall som har fått annonsen på e-post. (Vi sender annonsen på e-post til de som har lagret et søk som passer med det du skal selge. Se artikkel om autosøk.)

 

Hva kan du gjøre for å få flere visninger av annonsen?

Legg til fine bilder og gjør teksten så informativ og god som mulig. Riktig pris er avgjørende for å få solgt. Følg med på statistikken og se om endringene dine gir en positiv effekt.

Ønsker du å kjøpe en bedre visning slik at flere ser annonsen din? Du kan kjøpe tilleggs visningene Øverst i resultatlisten og Økt synlighet blant anbefalte annonser. Bildet ovenfor viser hvordan en annonse ble påvirket av kjøp av bedre visning, også kalt Effekt.

Vi har en veldig fin artikkel som gir deg gode tips til hvordan annonsen din kan utformes best mulig slik at mange får lyst til å se og kanskje kjøpe. Slik lager du de beste annonsene, lure tips og triks

 

 


Var denne artikkelen nyttig?
4 av 10 syntes dette var nyttig

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss her.