Hvorfor er telefonnummer skjult i annonsene?

Vi har skjult nummeret i annonser på FINN for å beskytte deg som annonsør bedre mot SMS-spam/-svindelforsøk

Påvirker dette effekten av annonsen min?
Vi har testet dette på alle markeder på FINN. Både før og etter testperioden sendte vi ut spørreundersøkelser til annonsørene, og så at de i snitt fikk like mange henvendelser som før. Det tok heller ikke lenger tid før annonsene ble markert som solgt. Det skal derfor ikke gå utover salgseffekten til annonsen din.

Jeg er interessert i en vare, men kan ikke se nummeret til annonsøren
Vi har skjult telefonnummeret i annonser på noen kategorier FINN. Dette er for å beskytte deg som annonsør bedre mot SMS-spam/-svindelforsøk. Du kan fortsatt kontakte annonsør ved å klikke på "send melding" - knappen i annonsen. 

Hvorfor må jeg SMS-verifisere for å se nr i annonser?

Vi har laget systemet slik at hvis du ikke har verifisert telefonnummeret ditt på profilen din, er du nødt til å legge inn en kode som du får på SMS den første gangen du prøver å se telefonnummer på en annonse.

Det gjør at de som prøver å svindle ved å bruke SMS ikke klarer å få tak i telefonnummer siden de ofte ikke har et norsk mobilnummer. 

Etter at denne løsningen ble laget har disse svindelforsøkene så og si opphørt.

Jeg har ikke konto hos FINN
Da kan du opprette en konto ved å klikke på Logg inn og Ny bruker som kommer opp når du klikker på Vis mobilnummer i annonsen. For å registrere deg trenger du bare å fylle inn e-postadresse og passordet du ønsker å bruke.

Så mottar du en e-post der du må verifisere brukerkontoen. Du vil automatisk bli logget inn etter dette slik at du kan se nummeret. Om du ikke ønsker å opprette en konto hos FINN, kan du fortsatt komme i kontakt med annonsør ved å klikke på ”Send melding til selger”.


Har du ikke en epostadresse kan vi anbefale gratistjenester som GmailHotmail eller Yahoo.

Hvis du ikke får opprettet en ny bruker kan det hende du allerede har en FINN.no-bruker. Har du glemt passordet ditt? Legg inn epostadressen her.


Var denne artikkelen nyttig?
28 av 53 syntes dette var nyttig

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss her.