Tips: Hvordan ta gode bilder

Her har vi samlet noen tips til deg for hvordan du kan ta gode bilder til din annonse på Torget 📷

Godt lys

Bilder blir best med godt lys. Dagslys er det beste. ☀️
Finn et vindu hvor du kan legge tingen du skal selge, eller ta bildet ute.

Ikke bruk blitz, det skaper et unaturlig lys.

Ta_bilde.png

Bakgrunn

Tingen du selger på Torget skal være i fokus. En enkel og ren bakgrunn er bedre enn rot og andre forstyrrende elementer i bildet.

 

Uskarpe bilder 

Ta en ekstra sjekk og se at bildet ditt er fokusert og ikke uskarpt. Uskarpe bilder gjør det vanskelig for kjøperne å få et riktig bilde av det du selger.

 

Filter

Det er viktig å gi et riktig bilde av tingen du skal selge. Unngå overdreven bruk av filter og redigering av bilder. 

 

Detaljer

Det kan være lurt å legge ved et bilde av detaljer på tingen du skal selge på Torget. Dette gjelder både for positive og negative sider av tingen.

Er det for eksempel en ripe på kommoden du skal selge er det fint å ta bilde av dette så kjøpere kan vurdere den faktiske tilstanden. Det er jo bedre at kjøpere vet hva de får enn at dere møtes og de ombestemmer seg!

En god beskrivelse av tingen du skal selge er også viktig. Se flere tips om Hvordan beskrive tingen du skal selge på Torget.

 

Bilder fra nettbutikk?

Noen ganger kan det være fristende å bare droppe å ta bilder, og heller finne et bilde av tingen på nettet. Det er OK, så lenge man også har med bilde av tingen som man har tatt selv. Kjøperne på Torget liker bilder av den faktiske tingen de skal kjøpe, og man får mer tillit til annonser med "ekte" bilder. 

Det kan også føles enklest å ta et skjermbilde med mobilen av produktet i nettbutikken. Da blir oppløsningen, altså kvaliteten, på bildet ofte ganske dårlig. Det gjør at kjøperne for eksempel ikke kan zoome inn og se nærmere på detaljer i bildet. Prøv heller å laste ned bildet på telefonen din før du legger det til i annonsen.

 

Hvor mange bilder?

Vi i FINN vet at annonser med 3 eller flere bilder blir fortere solgt på Torget. ✅

 

Bilder av klær

 

Når du skal selge klær på Torget er det fint å vise hvordan plagget ser ut på. Få en venn til å ta bilde av deg med plagget på, eller kanskje vennen din vil være modellen?

Et alternativ er å henge plagget på en henger og ta bilder, husk godt lys.

Kl_r.png

Det kan også lønne seg å ta bilder av merker, vaskeinstruksjoner og størrelse. Er det andre detaljer ved plagget du vil vise frem, som mønster, farger eller stoffet?

 

 

💡 Andre tips til å lage gode annonser på Torget:

Hvordan sette riktig pris 

Hvordan beskrive tingen du skal selge på Torget

 

 

 


Var denne artikkelen nyttig?
11 av 13 syntes dette var nyttig

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss her.