Prisinnstillinger for Feriehjem og hytter - spørsmål og svar

Vi jobber hele tiden for å gjøre utleieprosessen tryggere og enklere for våre brukere. Nå er det mulig å søke i kalenderen på annonsene og få opp prisen for perioden – og sende en melding.

Nå er prisene synlige i annonsekalenderen
Nå vil arbeidet du har gjort med prisene komme til sin rett: vi viser nå prisene i kalenderen på annonsen din når noen søker med datoer her. Dette gjør at gjester enkelt vil finne prisen for når de ønsker å leie ditt sted.

Alle annonser under Feriehjem og hytter skal annonseres med en reell pris for leie av feriehjem/hytte pr. natt.

Hvordan fungerer Prisinnstillingene?
Du setter en grunnpris per natt. Det er denne prisen vi viser som "fra pris" på annonsen din.
Basert på grunnprisen per natt, så regner vi ut pris per uke.
I helgene kan du enkelt legge til egen pris om du ønsker det. Om du ikke legger til en endret pris i helger, så regner vi ut helgepris basert på grunnprisen.

Altså: du legger inn en pris per natt og vi regner ut pris for uke.

Pris per natt: Grunnpris per natt (og eventuelle avvikende priser)
Pris i helgen: Grunnpris per natt * 2 + eventuelt egen pris per natt i helger
Pris per uke: Grunnpris per natt /avvikende priser * 5 + evt. egen pris i helger

Du kan også enkelt legge til "Ekstra kostnader" som depositum, ekstra personer, utvask og utleie av sengetøy og/eller håndklær.

Nye prisinnstillinger:
Rabatter for lengre opphold: Nå har du mulighet til å legge inn rabatter for lengre opphold om du ønsker det. Per nå har vi rabatter for opphold i 7 dager eller lenger, og for opphold i 28 dager eller lengre.

Tilleggskostnad per ekstra gjest.

Nå kan du også legge til ekstra priser for flere gjester. Du finner funksjonen på siden for "Prisinnstillinger" under "Ekstra kostnader"

Leier du bare ut på ukesbasis?
Nå kan du velge om du vil vise at feriehuset ditt bare kan leies ut på ukesbasis. Gå inn på "Mine annonser", velg annonsen du vil endre på og trykk på knappen "Tilgjengelighet", her
 bestemmer du minimum utleietid for ferieboligen din.
Velger du "1 uke" så vises "Minste opphold 1 uke" på annonsen din.

Hvordan kan jeg legge inn høyere priser i forskjellige perioder?
Alle ferier, høytider og lav-/høysesonger kan du legge til under "Avvikende priser" - enten de er høyere eller lavere enn grunnprisen. De avvikende prisene overskriver grunnprisen i den tidsperioden du legger inn.

Oppdatering av booking-kalenderen
Prisene du legger inn ligger også i kalenderen under "Mine bookinger" - så du enkelt kan ha oversikt over hvilke priser du har lagt inn for hvilke perioder. Merk at helge-priser vises på fredag og lørdag.

Ønsker du informasjon om endringer på annonsen din på e-post i fremtiden?
Gå inn på Min FINN > Personvern - og aktiver "Motta viktig informasjon fra FINN"