Nytt bedriftssenter

Vi har laget en ny løsning for bedriftskunder på FINN som over tid vil erstatte den gamle Admin-tjenesten. Dette nye bedriftssenteret er fortsatt ikke helt komplett med alle funksjoner, men vi jobber kontinuerlig med å forbedre tjenesten.

Priser for jobbannonser og motorannonser i Bedriftssenteret finner du her: Prisliste jobbannonser og motorannonser for bedrifter

 

Hvem kan bruke det nye bedriftssenteret?

Hittil har vi bare åpnet for kunder på FINN jobb og utvalgte kunder på FINN motor, men vi jobber med å utvide løsningen til å gjelde bedriftskunder i alle markeder.

Hvis du er en kunde som bruker Admin idag kan bedriften din etterhvert bli overført til det nye systemet når vi åpner for det markedet du annonserer på.

Bedrifter som ikke er kunder i dag og som registrerer seg som nye kunder på FINN jobb vil få tilgang til den nye løsningen.

Bli bedriftskunde på FINN jobb

 

Hva er nytt i bedriftssenteret?

 • Det blir enklere å følge med på hvor mange som har sett annonsen din og annen type statistikk
 • Du kan kjøpe et nytt og forbedret utvalg av synlighetsprodukter som sikrer at flere ser annonsene dine
 • Hvis du er jobb-kunde kan du opprette en bedriftsprofil som viser frem bedriften for potensielle arbeidssøkere
 • Det går raskere å lage stillingsannonser ved at noe informasjon blir hentet direkte fra din bedriftsprofil
 • For stillingsannonser kan du benytte deg av gratis søkerhåndtering som tilfredsstiller GDPR-krav
 • Du får en oversikt over alle dine fakturaer fra FINN, og du kan når som helst laste dem ned som PDF eller CSV.
 • Vi samler opp kjøpene dine i månedlige fakturaer slik at du får bedre oversikt
 • Du får en rabatt på annonsene dine som automatisk blir bedre jo flere annonser du har lagt ut i løpet av de siste 12 månedene.

 

Hva støtter vi ikke idag?

Enkelte ting er det ikke mulig å gjøre i den nye løsningen selv om det var mulig i den gamle. Noe av dette kan bli tilgjengelig etterhvert som vi utvider tjenesten.

 • Noen enkeltstående produkter, som for eksempel FUS, vil etterhvert fases ut fra FINN. I det nye bedriftssenteret er disse produktene samlet i pakkeløsninger som totalt sett gir bedre synlighet og flere klikk til annonsene dine
 • Vi har foreløpig ikke støtte for å lage maler for forhåndsutfylling av annonser eller å kopiere gamle annonser, men vi har andre funksjoner som gjør det enklere å legge ut en annonse
 • Hvis du legger ut annonser på vegne av andre så har vi ikke mulighet til å sende fakturaen direkte til den bedriften du legger ut for. Vi må sende fakturaen til den bedriften du er logget inn på.
 • Du kan ikke lage en fakturareferanse som automatisk skal settes på alle fakturaene dine, men du kan føre opp en egen referanse på hver bestilling som faktureres
 • Som bedriftskunde har du ikke lenger en egen kontaktperson i FINN, men det er fortsatt enkelt og raskt å få hjelp

 

Hvordan finne frem på bedriftssenteret

Du kommer deg inn til bedriftssenteret ved å logge deg inn på FINN og klikke deg inn på Min FINN i menyen øverst til høyre på siden. Der inne vil du se en lenke til bedriften din.

Her kan du logge inn på bedriftskontoen din.

 

Øverst på sidene i bedriftssenteret finner du en meny som lenker til alle tjenestene. Der kan du også bytte mellom din bedriftskonto og din private konto på FINN. Hvis du har flere bedriftskontoer vil du finne alle i en liste der.

For å endre på en annonse eller se hvordan det går med den kan du klikke deg inn på den aktuelle annonsen via forsiden i bedriftssenteret eller via “Alle annonser”. Der finner du også dine utløpte og påbegynte annonser.

Du kan endre på fakturaadresse eller e-post for faktura ved å gå inn på “Kontoinnstillinger”.

 

Hvordan invitere flere brukere

Når du allerede har tilgang til det nye bedriftssenteret er det enkelt å håndtere brukertilgang for dine ansatte og kollegaer. Du kan invitere en bruker til din bedriftskonto ved å åpne menyen på toppen av siden i bedriftssenteret, og klikke deg inn på “Brukere”. Alle brukere må ha en Schibsted-konto før de kan få tilgang, og du må oppgi den e-posten som de har registrert på sin konto.

 

Alle som er logget inn på FINN, Aftenposten, VG eller andre Schibsted-tjenester har allerede en Schibsted-konto. Alle kan opprette en konto helt gratis på FINN.no.

Les mer om Schibsted-konto

 

Bli bedriftskunde på FINN jobb.


Er du allerede kunde? Logg inn på bedriftssenteret her.


Var denne artikkelen nyttig?
2 av 18 syntes dette var nyttig

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss her.