Bilder og Logo i annonser

Hva er optimal bildestørrelse

FINN benytter 4:3 formatet for bilder. For å fylle ut den dedikerte plassen vi har for bilder, anbefales det å følge dette formatet.
Pixelstørrelse kan være f.eks 400x300. Bilder som er bredere eller høyere enn 4:3, vil medføre skalering av bilde for å få plass i annonsen. Bredere bilder vil få hvitt tomrom over og under bilde for å følge 4:3 formatet.

Bildetyper jpg, jpeg, gif og png er støttet. Maks størrelse 20 mb.

Hva er optimal logo størrelse

Logoen som lastes opp vil skaleres for å passe inn i vår dedikerte logo plass. Veldig brede logoer kan derfor oppleves som veldig små, sammenlignet med mer kvadratiske logoer.

For å utnytte maksimalt med plass, anbefales det en logo i 16:9 format, f.eks.  800x450 pixler.

Jobs ad.png

Hvordan laste opp bilder i annonser

Bilder lastes opp underveis i annonseinnleggingen.

For private kunder og bedrifter som er en del av Bedriftsenteret, vil knappen "Legg til bilder" være en del av annonseskjema under "Bilder, video og beskrivelse"

For våre bedriftskunder som benytter FINN Admin - vil opplasting av bilder skje i steg 2 av annonseinnleggingen.

Stillingsannonser vil ha mulighet til å laste opp Logo for annonsen, samt bilder fra arbeidsplassen.